ФИФА ранкинг: Македонија од 166-то за седум месеци на 76-то место

Македонската репрезентација веројатно ќе биде 76-та на ранг-листата на Светската фудбалска федерација (ФИФА), која денеска треба да ја објави ноемвриската

Read more