ВИДЕО : Дали некогаш Балканот ќе може да го проследи примерот за меѓусебно помирување како Германија и Франција ?

По повод Денот на примирјето од Првата светска војна и Денот на народната жалост амбасадите на Франција и Германија одржаа

Read more