Центарот за деца со церебрална парализа во Прилеп ќе биде лоциран до зградата на матичното одделение

На денешната вонредна 7-ма седница на Советот на Општина Прилеп, советниците донесоа одлука за пренамена на објектот каде што треба

Read more