Арпад Штербик е најдобар ракометар во светот за 2017!

Oгромно признание за голманот на македонскиот и европски шампион Вардар, Арпад Штербик. Триесет и осумгодишниот Арпад Штербик денес од реномираниот „Handbal-Planet.com“ беше

Read more