ВИДЕО : Населбата „Ѓогдере“ наскоро ќе добие современ парк и ново детско игралиште

Се интензивираат градежните активности ококу израдбата на новиот парк со детско игралиште кој се наоѓа помеѓу зградите во прилепската населба

Read more