Иванов: А-5 е отворена врата кон НАТО

Проширување на соработката меѓу А-5 земјите за целосна НАТО интеграција и придонес за безбедноста на Алијансата е темата на Конференција

Read more

Иванов: ЕУ да ја стави Македонија на мапата на големите европски инфраструктурни проекти

Република Македонија сака да биде дел од Европската Унија во која постои слободен проток на луѓе, стоки, услуги и капитал.

Read more