Иванов: Денешниот празник е симбол за непокорот и борбата на македонскиот народ за слобода и независност

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, по повод одбележувањето на државниот празник 23 Октомври – Денот на Mакедонската револуционерна борба,

Read more