ВИДЕО – Јанески : Претходното раководство на ЈКП „ВИК“ – Прилеп предизвикало штети од 5.8 милиони денари

На денешната прес-конференција директорот на јавното претпријатие Водовод и канализација од Прилеп, Емил Јанески, обвини за несовесно и неодговорно работење

Read more