Условна казна за советникот Ристевски за „Шамари во Центар“

Поранешниот советник на ВМРО-ДПМНЕ во општина Центар, Јордан Ристовски, кој призна вина како обвинет во случајот „Насилството во општина Центар“ денеска е осуден на

Read more