Видео-СДСМ: Директорот на прилепски Комуналец ќе одговара за злоупотребите

Членот на комисијата за Локална самоуправа од СДСМ, Звонко Јованоски ги обвини кандидатот за градоначалник од ВМРО-ДПМНЕ Марјан Ристески и

Read more