Нови 8 медали за џудо клубот „Бушидо“ од Прилеп на меѓународниот турнир во Ниш

На Меѓународниот турнир во џудо „NIS-NAISSUS“ кој се одржа во основото училиште „Мика Антиќ“ во Ниш, Србија, џудо клубот „Бушидо“

Read more

ВИДЕО : По 9-ти пат ќе се одржи меѓународниот турнир во џудо „Прилеп Град Херој 2017“

Во недела на 8 октомври во спортската сала на ООУ „Добре Јованоски“ по 9-ти пат ќе се одржи меѓународниот турнир

Read more

ВИДЕО : Градоначалникот Ристески ги прими членовите на џудо клубот „Сеишин“

По повод балканското првенство во џудо за сениори кое минатиот викенд се одржа во Скопје градоначалникот на Прилеп, Марјан Ристески,

Read more