Колумбиската полиција заплени рекордни 12 тони кокаин, во вредност од 360 милиони долари

Колумбиската полиција запленила повеќе од 12 тони кокаин, што е најголема заплена во долгогодишната борба против трговијата со дрога, соопштил

Read more