Прилеп го одбележа државниот празник 23 –ти Октомври

По повод одбележувањето на државниот празник 23-ти Октомври, Денот на македонската револуционерна борба, делегација од локалната самоуправа на општина Прилеп

Read more

Иванов: Денешниот празник е симбол за непокорот и борбата на македонскиот народ за слобода и независност

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, по повод одбележувањето на државниот празник 23 Октомври – Денот на Mакедонската револуционерна борба,

Read more