ВИДЕО : Доделени наградите „3-ти Ноември“ во Прилеп

На свечена седница на Советот на Општина Прилеп, вечерва, беа доделени третоноемвриските награди. Наградите се доделуваат секоја година по повод

Read more

Општина Прилеп : Општинската администрација ги демантира обвинувањата за противзаконско работење на градоначалникот и новата локална власт

По вчерашните недолични критики од општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, мотивирани од приземни популистички цели, а упатени на адреса на градоначалникот

Read more

Соопштени добитниците на наградата „3-ти Ноември“ во Прилеп

Комисијата за одбележување празници и манифестации и доделување награди и признанија, на денешната седница донесе одлука за доделување на награди

Read more

СДСМ : Криминалната ВМРО-ДПМНЕ го валка највисокото општинско признание „3 –ти Ноември“

Партијата која што е синоним за криминал, корупција и брутално кршење на сите закони, денеска највулгарно се дрзна да го

Read more

Општина Прилеп : Рокот за доставување предлози за 3-то ноемвриските награди не е ограничен, ниту пак рокот за донесување на одлуките

Комисијата за одбележување на значајни настани, личности и празници работи законски и со примена на сите правни акти што ја

Read more

ВМРО-ДПМНЕ : СДС веднаш започна ги политизира празниците и манифестациите во Општина Прилеп

Непочитувањето на законите, наметнувањето на партијата над се и ароганцијата кои се својствени за владеењето на СДС за жал повторно

Read more