Хан: ЕУ со 37,5 милиони евра дава поддршка за вработувањето, социјалната инклузија и образованието

Еврокомесарот Јоханес Хан утринава се возеше со автобус од ЕУ инфо центарот до Агенцијата за вработување и назад за промоција на кампањата

Read more