Претседателот на Студентскиот парламент украл 50 000 евра од касата на УГД во Штип

За 50 илјади евра, 29 годишниот Г.С. ја оштетил, касата на студентскиот парламент при УГД , тврдат од Штипскиот сектор

Read more