ВИДЕО : О.К. на ВМРО-ДПМНЕ Прилеп го честиташе националниот празник 8-ми Септември

Изјавата ја пренесуваме во целост.     „На сите граѓани на Р. Македонија им го честитаме 8-ми Септември – Денот

Read more

ВИДЕО : Во Прилеп oдбележан Денот на независноста – „8-ми Септември“

Со положување на свежо цвеќе на спомениците на „Карпалак“, „Методија Андонов – Ченто“, „Ѓорче Петров“, „Кузман Јосифоски – Питу“, „Пере

Read more