Утре амандманска расправа на Предлог- законот за употреба на јазиците, поднесени 90 амандмани

До Комисијата за европски прашања пристигнаа 90 амандмани за предлог-законот за употреба на јазиците од кои дури 84 од ВМРО-ДПМНЕ.

Read more