ВИДЕО – Талевски : Прво сакавме да ги расчистиме натрупаните долгови, па сега ќе ги реализираме капиталните проекти

Бројката која се потенцира е таа, 24.6% искористеност на капиталните инвестиции во градот, но сепак една работа која што треба

Read more

ВИДЕО – Ристески : Процентот на реализација на капиталните инвестиции во Прилеп е мизерни 24%

На денешната седница на Советот на Општина Прилеп имавме повеќе точки на дневен ред, од кои позначајни беа завршната сметка

Read more

СДСМ : ВМРО-ДПМНЕ го инсталираше непотизмот, по примерот на СДСМ да се повлечат нивните вработени

ВМРО-ДПМНЕ, партијата што ги инсталираше криминалот, корупцијата и непотизмот во државниот сектор, нема доблест да ги повика роднините на нивните

Read more

ВИДЕО – Општина Прилеп распишува награден конкурс за најдобар цртеж на тема „Маркови кули – предизвик за сите нас“

Општина Прилеп во рамките на проектот „Маркови Кули – заштита и делување“, кој е дел од Програмата за подобрување на

Read more