ВИДЕО – Како се реконструираше булеварот „Гоце Делчев“ во Прилеп

Екипата на Инфо Компас цели 10 месеци ја следеше и снимаше реконструкцијата на булеварот „Гоце Делчев“ во Прилеп. Изведувач на

Read more

ВИДЕО – Тутунарите оптимисти, но скоро никој и да не зборува за цена туку само за откуп на вишок и зголемување на динамика на откуп

Тутунарите оптимисти после вчерашната средба со откупувачите и министерот за земјоделство. Но полека како и никој повеќе да не зборува

Read more

Зимски уписи во „Хелен Дорон Прилеп“ – бидете дел од најиновативната методологија за учење на странски јазик

РЕЗУЛТАТИ е она што го постигнуваме кога учењето е без напор, лесно и забавно преку Хелен Дорон методологијата. Учењето странски

Read more

Владата донесе одлука за спојување на Здравствен дом Прилеп и Општа болница Прилеп

На денешната седница Владата донесе Одлука за спојување на јавните здравствени установи Здравствен дом Прилеп и Општа болница Прилеп во

Read more

ВИДЕО – Ја загубила целата своја фамилија, живее со само 3.000 денари социјална – прилечанка очајно моли за помош

Пред 4 години починала нејзината ќерка, а пред само 6 месеци нејзиниот син и мајка, сега живее комплетно сама, без

Read more