ВИДЕО – За прв пат македонска спелеонуркачка експедиција ќе влезе во срцето на Солунска Глава, во пештерата „Изворот на Бабуна“

За прв пат македонска спелеонуркачка експедиција на почетокот од октомври ќе влезе во срцето на Солунска Глава за да ја

Read more