23 нови случаи на коронавирус во Прилеп – 612 лица се наоѓаат во изолација или самоизолација

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315   Информација за состојбата со коронавирусот во општина Прилеп за денеска, понеделник, 26-ти

Read more

Во чест на Борка Велески-Левата и во спомен на сите жртви на фашистичката агресија, обновен споменикот на Мукос

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315   Со оглед на актуелните случувања и потребата за повторно оживување и сеќавање

Read more

Со посредство на „Центарот за граѓанска иницијатива“ Германија донираше санитетско возило за прилепската болница

КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Со посредство на „Центарот за граѓанска иницијатива“ од Прилеп Германија донираше санитетско возило за

Read more

Јованоски: Сите ние како граѓани мораме да покажеме поголема одговорност и да се откажеме од некои воообичаени навики

КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Заради влошувањето на ситуацијата со вирусот Ковид-19 во општина Прилеп, градоначалникот Илија Јованоски денеска

Read more

ВИДЕО – 10-тина заболени од Ковид 19 од персоналот во прилепската болница, ќе се редуцира и лекувањето на пациентите

КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 10-тина лица од медицинскиот персонал во општата болница „Борка Талески“ во Прилеп се заболени

Read more

Зграда се урна при земјотрес во Прилеп, пожар и голем број повредени – „Златоврв“ со нова спасителна вежба

КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Повод за денешниот разговор за порталот Инфо Компас со Дарко Неданоски, претседател на Спелеолошката

Read more