ВИДЕО – Грга вода на сите страни – се расипа фонтаната во центарот на Прилеп

Фонтаната на плоштадот Александрија во центарот на Прилеп, наспроти Комерцијална Банка, се расипа. Вода грга на сите страни, граѓаните бараат

Дознај повеќе

ВИДЕО – Голем облак од прашина над Прилеп – природен феномен или предизвикано од човечки фактор ?

Во моментов над Прилеп има голем облак од прашина. Граѓаните се прашуваат дали станува збор за некој природен феномен или

Дознај повеќе

„Изофас“ го доби тендерот за реконструкција на стадионот „Гоце Делчев“, вреден 436.000 евра

Општина Прилеп по распишаниот тендер за реконструкција на градскиот стадион „Гоце Делчев“ склучи договор со градежната фирма „Изофас“ увоз-извос ДОО

Дознај повеќе