ВИДЕО – Недостиг на работна рака во прилепските компании, велат активни баратели во АВРМ не прифаќаат понудена работа

Прилепските компании, како и останатите во Македонија, се повеќе се соочуваат со голем недостиг на работна рака. Главни причини за

Read more