ВИДЕО : Промоција на ЛЕАДЕР програмата за развој на руралните средини во Македонија

Локалната акциска група Агро Лидер во рамките на проектот „Промоција на ЛЕАДЕР во Австрија за развој на ЛЕАДЕР во Македонија“

Read more

Одбележани 114 години од битката на Маргара во Мариово

Со планинарски марш и поставување на спомен плоча во организација на културно-истражувачкиот документациски центар „Калеш Анѓа“ со седиште во село

Read more

Општина Прилеп : Изборот на „Новоградба“ ДООЕЛ е направен согласно Законот за јавни набавки

По однос на претенциозните и неосновани тврдења на СДС Прилеп за изборот на „Новоградба ДООЕЛ“ како најповолен понудувач за реконструкција

Read more

Видео – Талевски: Мајката на Гоце Ингилизов добила тендер од 300.000 евра за реконструкција на градски стадион

Прилепската локална самоуправа била легло на непотизам и корупција. Фамилијарните врски со Марјан Ристески биле клучни за вработување, добивање на

Read more

ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ : СДСМ излажа дека материјално ќе ги обештети сите стечајци

Денес сакаме да разобличиме уште една од многуте лаги на СДС! Лага кажана пред парламентарните избори во 2016-та, а која

Read more

Пике: Јас сум Каталонец и ако треба ќе се повлечам од репрезентацијата

Одбрамбениот играч на Барселона, Жерар Пике изјави дека доколку неговата поддршка на референдумот за независност на Каталонија претставува проблем, тој

Read more

ВИДЕО – Ристески : Прилеп ќе го добие најмодерниот центар за управување со отпад во Македонија

Како што можете и самите да видите наскоро Прилеп ќе ја добие првата фабрика за секундарна селекција на отпад во

Read more