СДСМ: Безидејноста, ВМРО-ДПМНЕ се обидува да ја покрие со ноторни лаги

Безидејноста, ВМРО-ДПМНЕ се обидува да ја покрие со ноторни лаги, дека ќе се градат бегалски кампови во Прилеп. И тоа

Read more

ЈКП „Комуналец“ : СДСМ лаже, никогаш не биле обезбедени 20 милиони евра за депонија, a се што ветува веќе е остварено

Почитуван кандидат за градоначалник  Илија Јованоски Вашите обвиненија кои ги изрековте на сметка на ЈКП „Комуналец“-Прилеп,  се невистинити и не

Read more

ВИДЕО – Ристески : Започна изградбата на паркот во населбата Точила 3

Кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата за Прилеп, Марјан Ристески денеска на прес конференција го најави почетокот на изградбата

Read more

Видео-СДСМ: Директорот на прилепски Комуналец ќе одговара за злоупотребите

Членот на комисијата за Локална самоуправа од СДСМ, Звонко Јованоски ги обвини кандидатот за градоначалник од ВМРО-ДПМНЕ Марјан Ристески и

Read more

ВМРО-ДПМНЕ : Јованоски има тотално непознавање на надлежностите на локалната самоуправа

Докторе Јованоски, сегашен и иден!  Од ден на ден не можеме да се начудиме на вашите лаги и непознавањето на

Read more

Видео-Јованоски: Ќе изградиме современа депонија со можност за производство на биогас

На денешната прес конференција СДСМ обивини дека веднаш по доаѓањето на власт на Марјан Ристески, ВМРО-ДПМНЕ ја спречиле изградбата на

Read more

ВИДЕО – Ристески : Ќе се набават нови автобуси за јавен градски превоз, а ќе се воведат и нови линии

Еден од покапиталните проекти за Прилеп кои ги реализираше оваа локална самоуправа е секако проектот за јавен градски превоз кој

Read more

ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ : Mладите ќе може да стекнат сопствен дом по исклучително поволни услови

Како носител на листата на советници на ВМРО – ДПМНЕ и коалицијата за подобра Македонија, со гордост можам ветам и

Read more