Груевски: Ветуваме помала невработеност, повисоки плати, подобар живот за граѓаните во сите сфери

Економијата оди надолу. Многу сериозно истакнувам и така сакам да бидам сфатен дека овие штетни економски политики водат кон сериозни

Read more

Ристески : СДСМ ни го продаваат најсветото, сакаат промена на историјата, двојазичност, мигранти – народот ќе ги казни на 15 октомври

Прилепчани вие сте тие кои ја пишувавте и пишувате историјата со која се гордееме денес. Секогаш сме биле цврсти, храбри,

Read more

Програма за одбележување на националниот празник „11 Октомври“

Официјална програма за одбележување на националниот празник „11 Октомври“ во Прилеп.     07-08 oктомври, 2017   19.00 Интернационален фестивал „Ѕвездички“–

Read more

ВИДЕО : По 9-ти пат ќе се одржи меѓународниот турнир во џудо „Прилеп Град Херој 2017“

Во недела на 8 октомври во спортската сала на ООУ „Добре Јованоски“ по 9-ти пат ќе се одржи меѓународниот турнир

Read more

ВМРО-ДПМНЕ: Илија Јованоски промовира проекти понудени во програмата на ВМРО-ДПМНЕ

Секој ден Илија Јованоски промовира проекти кои се понудени во програмата на ВМРО-ДПМНЕ од последните парламентарни избори, а дел се

Read more

Видео-Димитров: Денес сум во Прилеп за поддршка на Илија и за живот на сите

Кога ни потфрлија институциите, ние како народ успеавме да се организираме, да се дигнеме и да кажеме „НЕ“ на страмот

Read more

Општина Прилеп: Работиме со факти, вашите обвинувања се лажни и празни

Локалната самоуправа работи отчетно и транспарентно, а резултат се илјадниците реалзирани проекти. Како администрација ние работиме со факти, а вие

Read more

Видео-Ристески: Гасификација на Прилеп во наредната година и половина

  За година година и половина Прилеп ќе биде опфатен со гасификациона мрежа на која ќе можат да се приклучуваат

Read more