ВИДЕО – Ристески : Продолжуваат инвестициите во спортот

Со инвестицирање  во спортот  инвестираме во здрави поколенија! Со инвестирање во спортот, инвестираме  во младите ,а вложувањето во спортот е

Read more

ВИДЕО : Натпревар во стандардни, латино-американски и модерни танци во Прилеп

Во спортската сала во ООУ „Кочо Рацин“ во Прилеп денеска се одржа натпревар во стандардни, латино-американски и модерни танци. Натпреварот

Read more