СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ Прилеп шири лаги и клевети за кои ке следат домашни и меѓународни тужби

Во очај и безидејност, ВМРО-ДПМНЕ продолжува да пласира лаги, клевети и невистини. Поради вчерашните јавни и лажни обвинувања дека кандидатот

Read more

Започна изградбата на секундарната канализациона мрежа во н.м. Канатларци

Денеска започна изградбата на секундарната канализациона мрежа во прилепското населено место Канатларци.   Секундарната канализациона мрежа се гради согласно годишната

Read more

Медицинско лепило што затвора рани за само 60 секунди!

Новото „растегливо лепило“, создадено од американски и австралиски медицински инжинери, кое што треба да служи како замена за медицинските конци

Read more

ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ : За ВМРО ДПМНЕ граѓаните се секогаш на прво место !

За ВМРО ДПМНЕ граѓаните се секогаш на прво место!  Затоа предвидовме во нашата програма реализација на уште многу нови проекти

Read more

ВИДЕО – Ристески : Прилеп ќе прерасне во културен и туристички центар

Во изминативе 12 години вложувањето во културата и зачувувањето на културните и историските вредности ни беа едни од врвните приоритети

Read more