Дел од фотографиите за конкурсот за најдобра планинска фотографија на Ехо 2017

Дел од фотографиите кои се пристигнати за овогодинешниот Конкурс за најдобра планинска фотографија на Ехо 2017, кој е со награден

Read more

ДИК: Нема проблеми при гласањето на болните, изнемоштените и затворениците

Гласањето на болните, изнемоштените и раселените лица, како и на затворениците во казнено поправните установи, што се одржува ден пред

Read more