ВИДЕО : Голем меѓународен успех на ветеранот во параглајдерството Миле Јованоски

Ветеранот во параглајдерство Миле Јованоски пред неколку денови го освои првото место, во дисциплината прецизно слетување, на два меѓународни турнири.

Read more

Ако сте го гледале Единаесетмината на Оушн, запознајте ги Тунел 16

Неверојатен грабеж беше спречен во Сао Паоло, откако бразилската полиција откри тунел во должина од 500 метри, кој водел до

Read more

ВИДЕО : Најновиот спот на Гаро Тавитјан снимен кај Мермерното езеро во Прилеп

Мермерното езеро во Прилеп откако беше афирмирано во јавноста стана вистинска хит дестинација за посетителите кои уживаат во неговата уникатна

Read more