ВИДЕО : Доделување награди за најдобрите натпреварувачи од џудо клубот „Бушидо“ од Прилеп

Вчера џудо Клубот „Бушидо“ од Прилеп ги додели наградите за најдобрите натпреварувачи и натпреварувачки за 2017 година на ниво на

Read more

Нов меѓународен успех на клубот „Максам фајт“, убедлива победа на прилепчанецот Сталески на турнирот во Косово

Прилепчанецот  Стефан Сталески, член на Центарот за боречки вештини „Максам Фајт“ од Прилеп, вчера освои убедлива победа на меѓународниот турнир за

Read more

ВИДЕО : Јакимоска : „Комфи Ангел“ ги исполни сите обврски кон „Победа“, за жал како и во сè, така и во фудбалот има премногу политика

Што се однесува до Победа, морам да кажам дека на крајот на оваа година тоа е едно од моите најголемите

Read more

ВИДЕО : Хуманитарна акција на компанијата „Comfy Angel“ во соработка со црквата „Свето Благовештение“

Компанијата „Comfy Angel“ од Прилеп се вклучи во акцијата „И јас сум Дедо Мраз“ од „Проект Среќа“ од Кристина Арнаудова.

Read more