ВИДЕО : Вистински спектакл на манифестацијата „Prilep Special show“

Над 200 фризери, бербери и козметичари од цела Македонија, поделени во 12 групи, вечерва учествуваа на манифестацијата насловена како „Prilep

Read more

ВИДЕО : 50-тина параглајдеристи учествуваа на 5-тиот по ред меѓународен натпревар „Prilep Open 2017“

Педесетина параглајдеристи од Македонија, Бугарија, Албанија и Косово денеска учествуваа на 5-тиот по ред меѓународен натпревар „Prilep Open 2017“ во

Read more