Смртта на Абу Тураја, нов симбол на протестите: Убиството на Палестинецот без нозе мотив за трета „интифада“

Убиството на Ибрахим Абу Тураја, палестински активист кој бил во количка, инвалид, без две нозе, во текот на вчерашните судири

Read more

Финансиска полиција го чешла работењето на ЈП „Исар“

Финансиска полиција ги проверува тендерските постапки во штипското комунално претпријатие „Исар“, реализирани од претходното раководство на компанијата, соопшти новиот в.д.

Read more