ВИДЕО : Младите не гледаат никаква перспектива во Македонија и масовно се иселуваат

„Мојата иднина неможам да ја видам во Македонија. Ова е прекрасна земја со прекрасна култура, но најмногу менталитетот на луѓето

Read more

ВИДЕО : Предпразничен концерт на здружението „Преродба“, КУД „Пензионер“ и групата „Сирма Војвода“

Во организација на здружението „Преродба“ од Прилеп вечерва во киното „Мис Стон“ се одржа концерт на староградски и народни песни

Read more

Мицкоски е новиот претседател на ВМРО-ДПМНЕ

Доцна попладнево на 16 конгрес на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски беше избран за трет претседател на партијата. Досегашниот Никола Груевски, заминува

Read more