Нови меѓународни успеси на прилепскиот параглајдерист Миле Јованоски

Ветеранот и селектор на македонската параглајдинг репрезентација Миле Јованоски и членовите на клубот Делта од Прилеп уште еднаш докажаа дека

Read more

ВИДЕО : Новогодишен концерт на музичкото училиште „Ордан Михајлоски – Оцка“ од Прилеп

Новогодишниот дух и празничната магија, полека, но сигурно стануваат дел секојдневието на Прилеп. Потврда за тоа се големиот број на

Read more