ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ : За само 2 месеци Јованоски успеа да ги запре сите капитални проекти за Прилеп и манипулира со буџетот за 2018

Градоначалникот Јованоски успеа во само два месеци од почетокот на својот мандат да ги запре сите капитални проекти започнати или

Read more