ВИДЕО : Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ од Прилеп не учествуваше на денешната седница

Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ од Прилеп денеска не учествуваше на 6-тата седница на Советот. Координаторот Петар Ристески, истакна дека бојкотот

Read more