ВИДЕО : Јакимоска : „Комфи Ангел“ ги исполни сите обврски кон „Победа“, за жал како и во сè, така и во фудбалот има премногу политика

Што се однесува до Победа, морам да кажам дека на крајот на оваа година тоа е едно од моите најголемите

Read more

ВИДЕО : Хуманитарна акција на компанијата „Comfy Angel“ во соработка со црквата „Свето Благовештение“

Компанијата „Comfy Angel“ од Прилеп се вклучи во акцијата „И јас сум Дедо Мраз“ од „Проект Среќа“ од Кристина Арнаудова.

Read more