Нов меѓународен успех на клубот „Максам фајт“, убедлива победа на прилепчанецот Сталески на турнирот во Косово

Прилепчанецот  Стефан Сталески, член на Центарот за боречки вештини „Максам Фајт“ од Прилеп, вчера освои убедлива победа на меѓународниот турнир за

Read more