ВИДЕО : Доделување награди за најдобрите натпреварувачи од џудо клубот „Бушидо“ од Прилеп

Вчера џудо Клубот „Бушидо“ од Прилеп ги додели наградите за најдобрите натпреварувачи и натпреварувачки за 2017 година на ниво на

Read more