ВИДЕО : Во Прилеп се одржа 12-тиот Божикен ручек во организација на Детската Амбасада за Сите Деца во Светот

И оваа година по 12-ти пат во организација на Детската Амбасада за Сите Деца во Светот, во хотелот „Кристал Палас“

Дознај повеќе

По 41-ви пат во Прилеп се организираше планинарскиот марш „Илија Шукуроски – Акула“

Како и секоја година така и денес по 41-ви пат се организираше меморијалниот планинарски марш „Илија Шукуроски – Акула“ на

Дознај повеќе