Ристова-Астеруд: Законот за употреба на јазиците 2018 – рамковна и уставна тиранија на малцинството

Проф. д-р Каролина Ристова -Астеруд, поранешна пратеничка во Собранието на Република Македонија (2002-2006), поддржувачка на Рамковниот договор, која во својот

Read more

Кривична пријава против двајцата насилници од Прилеп кои запалија автомобил

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Прилеп до Основното јавно обвинителство Прилеп поднесе кривична пријава против Д.В. (26) и Б.Ј. (21)

Read more