Најдобриот џудо клуб од Прилеп, „Бушидо“, активно се подготвува за големиот меѓународен турнир во Војводина

Членовите на најуспешниот џудо клуб од Прилеп, „Бушидо“, активно се подготвуваат за големиот меѓународен турнир кој на 4 март ќе

Read more