ВИДЕО : Се распаѓа еден од највредните иконостаси во Македонија, во црквата Свето Благовештение во Прилеп

Алармантна е состојбата со иконостасот во црквата „Свето Благовештение“ во Прилеп, кој според експертите е трет по вредност во Македонија

Read more

ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ : Јованоски се кити со туѓи перја, грантот за патот Прилеп-Селце е проект на претходната власт

Почитуван градоначалник Јованоски, kаде е програмата „Живот за сите“? Каде се проектите кои ги ветивте? Изгледа реален беше само сомнителниот

Read more