ВИДЕО : Германската амбасада донираше машина за перење на Домот за стари лица во Прилеп

Амбасадорот на Сојузна Република Германија во Македонија, Томас Герберих, денеска престојуваше во официјална и работна посета на Прилеп. Во својот

Read more

ВИДЕО – Јакимоска : Ќе поставам ново ниво на постулатите на „Победа“, прилепските фудбалери ќе бидат јадрото на клубот

Во овој момент ние правиме историја, нашата општествена одговорност е голема во делот на младите категории, бројот на млади членови

Read more

Македонија го менува името на автопатот, ќе се вика „Пријателство“

По повеќечасовната средба во Давос, македонскиот и грчкиот премиер најавија серија мерки на добра волја за подобрување на меѓусебните односи,

Read more

ВИДЕО – Жителите од „Три Багреми“: ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ со години не лажат

Живот во куќарки изградени од картонски кутии, ѓубриште на сите страни, кал, смрдеа и неподносливи услови за живот. Ова е

Read more