ВИДЕО – Светски познатиот фотограф Фил Лампрон ги обучуваше младите од фото кино клубот од Прилеп

Светски познатиот фотограф Фил Лампрон денеска имаше 2 часовна работилница на Паркот на револуцијата со членовите на фото кино клубот

Дознај повеќе

ВИДЕО – Во Македонија има присутни 40-тина бегалци од кои само околу 10 побарале азил

Во моментов во Македонија има само околу 10 баратели на азил од страна на мигрантите, а вкупната бројка на бегалци

Дознај повеќе