Општина Прилеп вети финансиска помош за РК „Прилеп“

Прилепската локална самоуправа и градоначалникот Илија Јованоски финансиски ќе го поддржи ракометниот клуб „Прилеп“, што значи дека клубот ќе го

Read more

ВИДЕО : ВМРО – ДПМНЕ : Ќе им ги плати ли Јованоски лагите на прилепчани?

Почитувани, за ваша жал ,за жал по вашите џебови, по џебовите на стопанствениците маските паднаа, лагите станаа релност. Долго време

Read more