СДСМ : ВМРО-ДПМНЕ го уништи спортот во Прилеп, СДСМ го враќа на вистинските патеки

Со 12-ет годишното криминално и коруптивно трошење на буџетските пари, ВМРО-ДПМНЕ го клекна на колена спортот во Прилеп и граѓаните

Read more

ВИДЕО – Снегот и прекрасното време ги наполнија терените на Станич во Крушево

Снежната покривка од 70-тина сантиметри, прекрасното време и уникатниот амбиент ги наполнија ски терените на Станич во Крушево. Гостите кои

Read more

ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ : Агонијата во која се наоѓа РК Прилеп ја потврдува желбата на Јованоски да го пензионира градот

Денес е сабота, ден кој во минатото во Прилеп беше празник на спортот. Терминот до 18:30 часот беше резервиран за

Read more