ВИДЕО – Унијата на жени при О.К. на ВМРО-ДПМНЕ Прилеп го честиташе меѓународниот ден на жената

Денес, на меѓународниот ден на жената 8-ми март, Унијата на жени при општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ го одбележуваме со подарок

Дознај повеќе

Учениците од СОУ „Ѓорче Петров“ – Прилеп со низа активности и хуманитарен базар го одбележаа 8-ми март

Меѓународниот ден на жената е меѓународен празник што се одбележува на 8 март секоја година. Тоа е ден кога се

Дознај повеќе

Хуманитарна активност на Детската Амбасада за Сите Деца во Светот по повод 8-ми март

Денес по повод Меѓународниот ден на жената 8-ми Март, децата координатори на Детската амбасада за Сите Деца во Светот реализираа хуманитарна акција со

Дознај повеќе

Манчевски: Дигитализацијата ги брише родовите разлики и препознава само вештини

Дигитализацијата создава еднакви можности за сите без разлика на полот, бидејќи интернетот ги препознава само вештините, знаењата и способностите, рече

Дознај повеќе